Pages

Wednesday, 10 June 2015

The one with... masa mencemburui.

Tau tak that feeling when you think you have more time, and yet is not enough?

Well, I know that feeling!

Like bangun pagi dah awal dah ni, efficient sunggoh dah siap masak semua awal ni. Tapiiii sebab ada masa, gatai pi buat breakfast fancy2 during week days kan. Slalu ambek je cereal for the kids tuang susu – nah sila lah makan. Tapi ni takkkk, sebab ada masa gatai pergi sapu Nutella cantik2 siap offer - anak2 ku sekalian, nak bentuk apa? Car? Plane? Boat? Mari mama buatkan. Haaa pastuuuuu ended up kelam kabut jugakkkk pagi ku *ugh*



Malam pulak. Dah berjaya ni settlekan dapur awal. Siap kan baju for tomorrow, tidurkan the kids. Pastu macam, eh awal lagi ni. Mari lahhh layan tv series yang dah record kat Astro tu. Haaaa lambattt jugak ku tidur. Pastu bila bangun pagi rasa tak cukup tidur.

Benci tau -_-

No comments:

Post a Comment