Pages

Friday, 7 October 2011

The one with... his favourite thang ♥


Of late my 20 months old baby developed a sudden craze over roti, or in his word, 'woti'.

Bangun pagi "woti! woti! woti!"
So does masa tengah play with his toys.
And when we were outside at shopping mall.

It didn't matter that he already had his main meal.. and his milk.
He still wants his woti.
1 slice minimum, up to 3 slices tops at times.
Just the plain bread, like that.
Hmmm.. rasa macam risau pulak tengok selera naik tiba2 macam tu.
Haihhh mothers huh?
Anak taknak makan, risau. Anak mintak makan, pun risau...
*geleng kepala*
:P



4 comments:

  1. tu la new mom :P
    suka tengok dia berselera makan

    ReplyDelete
  2. hehe.betul2..
    tapi biar anak makan dari tak makan..

    aku ni pening pala,aleesya cerewet susah makan tau! dari kecik lak tu...

    what to do....ngeh hehe..
    mak aku kata,ikut perangai aku kecik2.. =p

    ReplyDelete
  3. wooo byk nye khayr mkn roti bole sampai 3keping!
    roti mkn byk pn xpe, carbo jugak mcm makan nasik. cayalah khayr!

    hello mama khayr. jgn mama-mental sgt ok, anak dah nk msk 2 dah ;)

    ReplyDelete
  4. pakarhowto.com, -- hehe tu lah.. :)

    ashra, -- ok lah tuh, means dia ikut perangai one of her parents :) kalau neither of you masa kecik cerewet pasal makan, mesti rasa tak best thinking nape laaa aleesya ni fussy abt food kan? anyway sesuai lah, aleesya jaga badan dari kecik.. pompuan kene mcm tuh.. hehehe..

    farah, -- ko tau lah aku kannnn.. drama mama.. hahaha.. anyway, iyeeee sampai 3 keping kdg2 dia makan.. aku yg risau tengok... :P lepas tuh cepat aku soh dia minum air risau roti tak hadam betul...

    ReplyDelete