Pages

Wednesday, 1 December 2010

The one with... oh so sad.

I was playing with the BlogPress app and accidentally deleted my previous entry on "u smileee.. i smileeee..."..

Oh well not big of a deal. So this is just to reinstate what i've written previously for remembrance sake:

- khayr was fast recovered.
- kerol and i, we were quick to react this time around (it's khayr's 2nd time of having fever).

hmm what else? i guess thats the main gist of it. oh yeah the pictures:





to iyma & yannie... korang punye comment pun terdelete skali! huhu.. sempat bace my reply tak?

ok lah.. takde mood nak update blog malam ni.. tidur sudahhh.
nites~!


- Posted using BlogPress from my iPhone :)

4 comments:

  1. x sempat baca ko reply..alaaaa...

    aku ada komen pasal khayr nak jgk baca bku dia kan..so comel..suri perasan besar, x nak buku2 cmtu..

    ReplyDelete
  2. Sib baik kat dashboard still ade copy of previous comments yang pernah published. so this was my reply last time.. hehe.. copy paste sudahhh:

    aku pun tak sangka khayr start to show interest in books :) tapi aku tak beli buku yang soft textures lah, coz yg tu memang dia tak minat. minat masuk mulut ade lah.. hehehe. aku beli yg material keras pastu banyak gambar besar2 especially gambar orang and binatang. coz aku notice itu interest dia. kalau tengok TV, cartoon tak suka. tapi kalau cite2 action movies, animal planet, suke lah.. hehehe.

    ReplyDelete
  3. tak sempat nak baca pun... hehehehe

    ReplyDelete
  4. yaNNie, -- ni my previous reply:

    yannie, -- hehehe tu lahhh kate ikut pipi mama dia! :D kali ni demam dia still active.. maybe sebab sekejap je kot.. and sebab detect awal ;)

    :)

    ReplyDelete