Pages

Friday, 6 August 2010

The one with... khayr's mama turns 28 y.o yo! :)

6 August 2010
7.15am
I turn 28 years old

:)

Nak kena list kan developmental milestone jugak ke? Hehehehe.

Well this year I celebrate my birthday as a wife. and as a mother.
And I could never been happier.


9 comments:

  1. happy birthday lilia!!

    *hugs*

    ReplyDelete
  2. hepi besday,lia...
    =) moga bahagia slalu....mwahh to khayr..

    ReplyDelete
  3. happy birthday lilia!!!!!
    of koz i still read yur blog and admiring from the cuteness of yur baby!!comel sgt macam mak dia plis!! :)

    hope it continues to be a bliss for you.... take care, hv a great birthday :)

    ReplyDelete
  4. happy birthday lilia ! mesti lagi seronot kan kerol ngan khayr ada celebrate sekali... kalau la khayr boleh nyanyi birthday song... lagi best kan ! tunggu2 khayr boleh cakap.

    ReplyDelete
  5. haha..aku rasa mesti berjela2 kan kalo buat developmental milestone utk ko plak..lg byk dr khayr kot? :P

    ReplyDelete
  6. thank you korang for the well wishes !!! :)

    iyma, hahahah tu lah pasal.... gilo. and aku rase aku nye developmental milestone nak kena soh mak aku buat lah.. :D

    ReplyDelete
  7. im like super late la in wishing..so by the time u turn to 30, a mother of how many??

    ReplyDelete