Pages

Tuesday, 27 July 2010

The one with... Khayr's costume weekend..

On Saturday, my baby K was his abah's lil army on duty and he was my lil honey bee on Sunday :)

Pose before going out... when the parents were in the midst of getting ready.


Left: Queen bee & honey bee at the Gardens.  Right: My heroes at the Seacera tiles Raya sales.


His 'can-we-go-home-now-pretty-pleaseeee?' pose... :)


The crybaby him... Hehehe.



I guess this is what we say... sleep like a baby. Awww.

P.S: Thanks to Mama and Liana for the nice and cute baju!

11 comments:

  1. haha..lia.
    teringat aku.dari awal ngandung dulu,duk tengok anak org pakai baju lebah ni...teringin sgt nak beli.smpi aleesya da besar,tak beli2.keke.

    ..comelss tgk khayr pakai.jeles!

    ReplyDelete
  2. hehe cute giler khayr dgn bee costume itewww :)

    costume suar askar sama dgn abahnye pon nampak comel. haha.

    khayr mmg tido sambil sucks him thumb ke? comel!

    ReplyDelete
  3. makin besar makin comell pulak budak khayr ni...

    geramnyer...

    ReplyDelete
  4. comellah tgk baby khayr ni senyum. :)
    pandai senyum bila amik gambar, not like my baby, bila depan camera, terus kaku and membulatkan mata...
    anyway, here's my e-mail add...

    hs_557@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Baby Khayr yang sangat comel....!!! be it in any uniform pun....sungguh comel. Makes me wanna make baby no 2 , I'm so much want a baby boy this time!!!

    ReplyDelete
  6. comel!comel!comel! memang dah montel macam bee yg betol!
    teringat dulu, k emy ader belikan batrisyia costume tigger...hikhikhik...

    ReplyDelete
  7. gmbr khayr nangis dlm bee costume tu mcm tgh gelak plak aku tgk..heheh

    husband aku gian nak beli army pants utk suri..gile ke hapa??? jgn harap la aku nak bg..hahaha

    ReplyDelete
  8. teringat2 aku tido kan dia sambil dia hisap jari... comel sgt. kalau nk tido mmg dia kena hisap jari ehh...?

    ReplyDelete
  9. ashra, -- lahhhh ye ke.. takpe takpe.. untuk adik aleesya nanti jangan lupe belikan k! ;)

    farah, -- best kan leh main baby macam main anak patung, playing dress up .. hahaha.. ;P

    anyway a;ah.. dia kalau nak tdo mesti hisap jari.. dah lena baru bleh kuarkan..

    yantie, -- thank you!! :)

    kak reen, -- hehehe khayr memula pun macam tu.. dia macam tengokkkkk je camera.. pastu skang dah lama2 dia dah pandai senyum dah :) takpe, baby kymie lame2 pandai la tu posing senyum depan kamera..

    oh ye, husband saya dah email kak reen. takpun if nak senang kak reen msg no. kak reen ke phone dia eh - 0126216162.

    ReplyDelete
  10. zie, -- thank you..! insyaAllah hopefully you will get baby boi next k! :)

    kak emy, -- oh ye ke.. hehehe comelkan baby in costume ?? :)

    iyma, -- haha dia tengah menangis tu wehhh meraung2 sebab aku taknak angkat dukung dia.. :P eh haritu aku ada jumpe army pants in pink.. cantik !! nanti aku belikan untuk suri k.. eh, tiba2 terbacking husband ko plak.. agagagaga.. :D

    yannie, -- a;ah yannie.. dia memang nak tdo mesti hisap jari :) ok lah tuh.. skill handle baby kecik still ada lagi tuh.. ape lagi.. ;)

    ReplyDelete
  11. army pants in pink x pe la jgk..ni nak beli yg hijau! nak belikan? wah wah..suka nyer!! :P

    ReplyDelete