Pages

Monday, 12 July 2010

The one with... beating up monday blues ~

My monday blues earlier today was simply beaten up right after I saw this picture of my baby, as tagged in facebook by my brother in law... :)

 
Haihhh Khayr.. Khayr.. Makin lasak skarang ni! ;) How in the world did he gets stuck in between that coffee table and the TV cabinet, I wonder ???


And here are some photos of him I managed to capture whenever he was left to play to sleep.

Don't ask me how did he get to be in between of that play gym holder..

And this picture made me go "awwwwwww...".. :')

Here's best wishes to self for a better week ahead.. And same goes to you~! =)

Till later~*


12 comments:

  1. hahahahahaha! cam ne boleh kepala khayr masuk celah2 tu? hehehehe! pas tu boleh keluar tak kepala dia, lilia?

    sebenarnya budak kecik lagi byk akal kan? macam2 dia boleh buat yg kita tak boleh nak bayangkan.

    tapi khayr mmg soooooooooo comel!

    ReplyDelete
  2. astagaa kesian gila dia tersepit celah2 kayu tu. muahahhaha. and yes, qalif pun lasak amat. saspen je nak tinggalkan atas katil. kejap je dah engsot2 gi mana2.

    ReplyDelete
  3. ala syian kepala tersepit.. hahaha! comel btol..

    ReplyDelete
  4. khayr dah start mengengsot ke? (is that the right term?) sbb aku wondering cmne kepala dia bleh duk celah tu..hahah..

    dia mmg lasak lia..baby boy kot..should be lasak la kan..baru macho :) ni budak pompuan sorg tu, x padan dgn pompuan..dah boleh nak kuar dari stroller! haih!

    ReplyDelete
  5. isk isk isk .. baru 5 bulan dah ganas mcm tuuu .. time tido plak tu ;)
    pasni dah besar sket xbleh tido sekatil la dgn korang. mesti khayr konker katil abis.

    ReplyDelete
  6. hehe.cute nye khayr dgn kelasakan nye.ni sok kalu da merangkak,berjalan ni,penat mummy daddy nak kejar ni.hehe

    ReplyDelete
  7. alahai, lasak jugak si khayr ni, hehehe.. comel je! :)

    ReplyDelete
  8. comelnya cara dia tido....best tgk... :)

    ReplyDelete
  9. YaNNie,

    itu lah, aku pun gelak gila when i first saw the picture... dia skarang sangat lasak and aktif ye... letak dia kat satu tempat, then pegi dapur kejap ke buat bende lain kejap ke, datang tengok balik konfem khayr dah ntah ke mana2.. sangat dangerous ye...

    tuh MIL kena angkat dia untuk keluarkan from celah2 tuh.. haihhhh.

    PixiePwincess,

    exactly!! kalau tinggal kat katil nak kena bina kubu siap2 ye... sangat merisaukan... FYI, he had his first fall already!! but from sofa lah, tak tinggi sangat.. but still... :(((

    ~LIZA~,

    hehehe.. bb boy yang lasak ye si khayr nih! :)

    ReplyDelete
  10. iyma,

    a;ah... i suppose mengengsot is the right term.. hehehe.. suka ntah ke mana2 ntah si khayr ni tau... be it masa tengah tdo, ape ntah masa tengah berjaga... haihhhh...

    suri aritu sopan santunnnn je kat umah aku ??? ;)

    FrH,

    hmmmphhhhh skarang pun dah sebok conquer katillllll !!!

    ashra,

    itu lahhhhh.. ni belum merangkak lagiiiii... :P

    ReplyDelete
  11. tina,

    itu lahhhh.. nanti dah merangkak and berjalan, takleh nak imagine!!!

    kak reen,

    best kan tengok baby tdo.... :)

    ReplyDelete
  12. sopan ape tepuk meja kat umah org..hahah..wat malu jer :P

    ReplyDelete