Pages

Friday, 26 March 2010

The one with... our cheeky baby boy :)

Presenting..

Budak takmau tido... Huhu..


Yang gambar last tuh, even nampak dah pejam mata kan.. Hmpppphhh lakonan semata2 ye.. Tak tidur pun.. Main2 gugugaga with Kerol, pastu nangis.... walaupun mata tu dah merah2 tahan ngantuk..

Sabar je lah.. =)

Okie dokie, I'm happy that today is Friday yaw! Besok boleh mintak Kerol bawak Khayr and myself jalan2... Yeay!

Enjoy your weekend.. Till later~*

6 comments:

  1. ish.ish..comelnya budak sorang ni..geram aku tgk..ni yg rasa mcm nak ada baby balik ni..heh :p

    ReplyDelete
  2. hi lilia! im ur SR. i pun a new mommy gak. my son dh nk msk 2 months next wk. congrats to u. enjoy the moment ya. from the entry that i've read, mcm u dh abis pantang...

    elia

    ReplyDelete
  3. wah muni..sila lah tmbah!! :D

    lia..gmbr last tu khayr berlakon ke? gila terer!! nmpk mcm lena betul dia tido time tu..sah..sama perangai dgn suri...

    ReplyDelete
  4. budak mmg suka tahan mata la lilia. ngantuk tp x mo tido. aku rasa dia x puas lagi kot nk main2 ngan mommy dia. hehehehe!

    tp yg last tu berlakon buat2 tido tu... sgt cute! hahahahahaaha!!!
    kecik2 dh pandai acting ye...

    ReplyDelete
  5. mummyarissa, -- ape lagi, tambah la.. jangan malu2.. ;D

    elia, -- hi elia! :) looks like our sons are about the same age... khayr lahir 5 feb, what about you? congrats to you too ya!

    iyma, -- hahaha itu lah pasal.. tapi si khayr ni kalau melawan mata dok diam2 takpe.. ni dok ek ek ek jer.. :)

    YaNNie, -- itu lah pasal.. nak kene dodoi and cakap2 ngan dia dulu baru nak tido.. manje betoi! :)

    ReplyDelete
  6. Hey Lia! Baby Khayr is getting cuter and chubbier each day. Feel like 'biting' him now... haha..

    ReplyDelete