Pages

Sunday, 21 March 2010

The one with... celebrating end of confinement :)

The good boy...

The craved-for waffle...

The good boy and the craved-for waffle...

=

TOTAL BLISS~*

:))))

(Thank you encik husband for fulfilling my wants..)

9 comments:

  1. wah lilia.. secepat kilat ye... hehehe.. anyway take care.. and pls peluk cium utk baby khayr yg comel itu... huhuhu

    ReplyDelete
  2. dah habis confinement...lega giler kan?....yeay!!! the combination is great la...baby and the food....lia start kerja balik bila? And tak ambik extra ker?

    ReplyDelete
  3. 1st photo - gamba khayr merasmikan stroller baru yeh? good boy khayr!

    2nd photo - gamba idaman kalbu.

    3rd photo - a combination of them, perfect one!

    ReplyDelete
  4. awww...

    khayr looks so cute in his stroller, heheh.. and the waffle tu sungguh menggoda jiwa laaaaa... :P

    ReplyDelete
  5. ko mesti dari umah dh x sabar2 nk mkn kan? hehehehehe

    klu gigit khayr sesedap gigit waffle... ke gigit khayr lagi sedap daari waffle tu... nk gigit pipi khayr yg tembam bam bam tu boleh x? hihihihihik!

    ReplyDelete
  6. fauzana, --haha harus harus..! dok counting days je dari day 1.. masuk je hari ke 45, ape lagi… :P and ok dah pelik cium dah.. hehe memang itu keje mama ngan abah dia…!

    zie, -- LEGA SANGAT2 !! :P yep, khayr was behaving very well, i get to enjoy the waffle i’ve been craving for.. :) start masuk 12 april nanti.. amek extra one week je..

    farah, -- you got that right ! :)

    tina, -- hehehe he is isn’t he?? :))) and babe, nanti you dah abes pantang kita bleh lepak makan2 and minum2 ok!

    yannie, -- haha tu lah! memang tak sabar2 ! :P geget khayr and geget waffle, dua2 best ! hehehe.. meh la datang umah untuk merasai kesedapan pipi khayr.. :P

    ReplyDelete
  7. aaa..tetiba teringin nak bwk suri jenjalan jugak! harap2 dia baik diam2 dlm stroller mcm khayr.. :) geram tgk khayr!!

    and...tetiba teringin tgk waffle eskrem tu!! pergh..sungguh nyummy!!

    eh..rambut khayr terpacak tu ko buat ke mmg original tu??hensem lah!

    ReplyDelete
  8. comeinyeee bb khayr...auntie nk gigit jg leh?....hikhik
    adoii lily waffle tu menggoda jiwa mak buyung nih...haha

    ReplyDelete
  9. iyma, -- hoho tapi khayr diam tuh pun kejap je… lepas tuh dia nak berdukung dahhhh… :P sila laaa bawak suri jalan2 jugak see how she’s behaving… tapi pegi skejap2 je lah.. macam aritu aku gi sogo pun kejap je.. then balik umah lepak2 kejap… then pegi KLCC plak.. pun sekejapan saje… dalam 3-4 hours… :) susukan dia dalam keta otw ke destinasi, so masa jalan2 tuh dia takde la nak susu.. so, takde lagi experience bf in public.. tuh yang paling aku tak confident tuh.. :P

    hoho ape lagi.. sila la dapatkan waffle di kedai yang berhampiran! dah kate abes pantang dah kannnn... :)

    rambut khayr tuh abah dia yang style kan… hehe hemsem kan… (gile ahhh asyik puji anak sendiri je… hahaha)..

    asue, -- hehe meh le datang geget.. :P ohhh sila lah pergi dapatkan waffle tuh sementara masih dalam keadaan membuyung.. i tell you, confinement is one heck of a tough period! :P

    ReplyDelete