Pages

Friday, 9 October 2009

The one with... my shoutout on Friday.

  • is still in office!

  • is stress!

  • is annoyed!

  • can't wait to go back home!

  • and watch episode 1 of desperate housewives season 6!

  • and also episode 1 & 2 grey's anatomy season 6!

  • and as promised and allowed by hubby, while watching the tv series, can't wait to indulge in junk food -- domino's thin crust pepperoni pizza extra cheese with the hot sauce chicken wing!

  • is gonna have a weekend packed with a wedding and 4 open houses!

  • is in need of new baju to go for the wedding and open houses!

  • is getting so emotional easily lately, such a cry baby!

  • is missing me family at keramat!

  • is terikut2 menjerit dalam hati sebab tulis with exclamation mark! haha!

okie dokie. lega sikit. till later~*

4 comments:

  1. hahaha .. yg last skali tu bongok btol .. aku pn baca gaya jerit2 sbb byk sgt "!!!"
    hahaha ...

    lia jgn byk emosi time pregnant .. nnt baby byk ikut .. kalo baby girl xpe (bleh jadik drama queen) tp kalau boy ni hadoiii .. klaka plak nnt ;)

    ReplyDelete
  2. byk mkn junk food wei!! best gile..aku baru pegang corntos dah kena rampas..husband aku ckp, "x elok utk baby" pastu mkn dpn aku..kejam giler!!

    ReplyDelete
  3. farah, -- hoiii bila mau update daaaaa... anyway.. huhu tu lah.. couldnt help it laaa.. dah la dah memang emo.. tapi dah pregnant nih.. adehhh laaagi emo.. nanti aku buat entry pasal betapa senangnye aku emo.. huuuu.

    iyma, -- sebab tuh aku tulis, "as promised and allowed by hubby...".. huhu.. kalau tak, aku pun mendapat kawalan ketat jugak.... haritu jumaat haritu memang tensyen sungguh... bile call kerol, dia tanye nak ape to de-stress.. aku cakap la, teringiiiiin sangat nak makan junk food tak hengat... so tu yang dia kasik gak tu.. sekali sekala, takpe kannnnn... :)

    ReplyDelete
  4. huhu..kena wat trick cam ko la nak mkn sumer tu..idea..haha

    ReplyDelete