Pages

Monday, 11 May 2009

The one with... berdebar-debar.

Makin nak dekat, makin berdebar2.

Buatlah apa pun, sikit2 je terfikir about the day. And whenever the thought came across my mind, my heart is beating even faster. I feel a sudden pang of panic.

Sebelum nak tidur je, teringat.

Bangun2 tidur je, teringat.

Tengah buat kerja kat office, teringat.

Tengah gelak2 borak2 ngan officemate, teringat.

Tengah makan, teringat.

Tengah berdoa, teringat.

Tengah baca blog orang lain, teringat.

Haishhh, if only I can stop doing all the other things and just focus on this one thing until it is done and deal with... *wishful thinking*

Kerja banyak ni nak kena settle before the long leave, but still, susah nak focus. Haihhhh nampak sangat suck at multitasking. Ape ke lemah nye wehhh aku ni. *isk*

Agak2 organise sendiri punya wedding event boleh claim letak dalam CV tak?

Time management.
Communication skill - internal and external.
Able to work under pressure.
Research and marketing skill.
Able to work under minimal supervision.
Receive feedback and instruction constructively.
High people skill.
Organised.
Willing to work long hours.
Work well in team.
Leadership skill.
Produce deliverable within the timeframe given.

Quite impressive kan? :P

I guess until the day is finally coming, you'll have to bear with me and my crappy W-related entries.... I know, orang lain pun kawen jugak kan, takde lah over macam ni.. But oh well, that's orang lain... kan? This.is.ME.am.talking.about.

Till later~* (see, rasa berdebar2 balik... *panicky mode*).

4 comments:

  1. haha..lawak..kalau la boleh letak dlm CV kan....mesti menarik ;)

    seronok kan rasa berdebar2 sepanjang masa...lps ni ko x rasa dah..so enjoy it..hahha

    oh, pasal wedding planner tu ko dah dpt org ke?

    ReplyDelete
  2. Hi lilia,

    ala normal la tu berdebar2 nk tunggu hari.Tapi jgn stress sgt, takut lepas W-day jatuh sakit. lagi teruk.
    Byk berdoa..relaks, cool
    Kalu ada byk sgt menda nk kena fikir share ler ngan ur lovely sis.

    take care yer...

    ReplyDelete
  3. hahaha. lek laa. sbb nnt the day sblm hari nikah lgggggg laaaaaaaa berdebar sampai xbleh tido nyeeeee.
    hehhe.
    bur for now
    enjoy the moment :)

    ReplyDelete
  4. iyma -- tu lah.. menarik kan? it's a type of achievement and experience also ape... :P

    hmm yeah. tiba2 dah bleh rasa 'sedih' plak all this will end soon.. betul lah orang kata, wedding preparation is such a pleasure experience in life. the end result is totally outweighing the pain involved. huhu.

    oh ye dah jumpe dah.. she's charging us at a lesser costs.. *phew* so kau boleh enjoy masa wedding aku nanti k! takpayah 'bekerja' :)

    eehan -- thanks for the comforting words! :) tu lah, i'm controlling myself not to sweat over small2 stuff..

    farah -- hehehe yeah i think so. mesti takleh tido kan.. huhu nervous..nervous.. anyway, yuppie duppie i am enjoying every single moment of my single life now.. :D

    ReplyDelete