Pages

Friday, 3 April 2009

The one with... tipah tertipu and menyampah.

Tipah di sini cheapskate nok. Maka kepercayaan terhadap benda2 macam ini adalah sangat tinggi. Tipah pergi makan McDongdong tadi, but the lunch set was still RM5.95. RM3.95 my és.

:P

Any other Tipah(s) dan Tapa(s) also tertipu out there?

Huuuuuu.

Oh ye. On a totally another unrelated note.

Who watched Rancangan ALLY recently? (a talk show hosted by Ally Iskandar at TV3). The guest that time was this person, or rather, celebrity:

If if you didn't, but you know what is the person is known for, or associated with, yes the topic of discussion was on polygamy.

One word: MENYAMPAH!

OK I know it's stated in the Holy Al-Quran hence undeniably a rightful thing to do di sisi agama Islam -- so I am not going to argue on that.

It is just... If only you watched how and the way he gave his opinion about polygamy, especially the annoying laugh -- a total brag ok!

Ahh. Menyampah lah!

Tertipu dengan iklan McDongdong pastu teringat salih yaakob, what gives??

Oh definitely not the wedding jitters talking.

=)

5 comments:

  1. aku tak tgk plak time isu poligami nih...selalu aku tgk gak la rancangan ally nih...tapi..aku rasa rncgan dia agak tak best..hahaha...sori to the fans of ally....

    aku rase ade ulangan ape isue salih tuh...gilor r...high rating kot..kihkihkih

    ReplyDelete
  2. no comment about polygamy..takut..series..........

    oh..sib baik ko telah tertipu dgn iklan McDongDong itu!! so, aku blm sempat tertipu..heheh ;) baru plan nak mkn esok..

    ReplyDelete
  3. wan,

    aku plak tak pernah tengok cite ally nih.. arity memang kebetulan TERtengok.. so i have no comment whether talk show dia best ke tak..

    oh yeah? ade siaran ulangan?? of coz lah dah kate topik hangat kan.

    iyma,

    aku pun tanak komen lebih2, takut jugak!! *isk*

    hahaha itu lah pasal... sape laaa yang majal sangat buat poster tipu tuh, musti in view of april fool.. heh.

    ReplyDelete
  4. zie tak tgk rancangan ally masa tuh..tapi ac disini pernah interview salih yakob...wah...sungguh salih yakob aksi disitu sebab berjaya kawen empat...nak aje zie kasik lempang laju-laju mamat tuh....

    sempat depa interview semua bini die...kata mamat nie loving and such la...

    mintak dijauhkan la,,,poligami nie...

    ReplyDelete
  5. ziez,

    (macam pelik plak you bahasakan nama.. :P)

    anyways.

    oh really ac di sini pun ade interview him PLUS the wives?? wow. i mean, kalau yer pun nak educate others about he did it, do it down to earth la kan.. takyah nak berlagak ye tak.. ni i tengok macam berlagak gile, dah masuk kategori jerk plak i rase.. isk.

    anyway, yup.. mintak dijauhkannn...

    ReplyDelete