Pages

Friday, 24 April 2009

The one with... (singing) let the music heals your soul..

Kekasih jangan berduka yakin kitakan bersama...
Hati ini satu walau jauh di mata ikatan cinta luhurnya di jiwa...

Hatiiii… Pujuklah perasaannn… jauhi segala kesangsian..
Cintaaa… walaupun berjauhan… kan ku kenang senyuman..
Kerinduanku masih… keranamu kekasihhh…

Telahhhh terurai peristiwa…
Cinta teragung di puncaknya…
Ledang telah menjadi saksi… percintaan sejati..
Laksamana dan puteri..
Berduanya abadi….

LAYANNNNNN~!

:)

p.s. to Azidi, thank you so so much for arranging the purchase!!

4 comments:

  1. Please please please send me the remaining song... please...

    ReplyDelete
  2. welcome.. sorrylaa lama tersimpan dalam keta aku.. hehe ;)

    ReplyDelete
  3. Oh lia, terbaca comment anonymous yang banyak sungguh kritikan tu kan, teringat plak nak bagitau u.Nanti sebelum nak make up, basuh muka dengan air sejuk or tuam dgn ice ke, bagi pores kat muka tuh tertutup.. make up lagi nampak cantik n tak banyak berpeluh...

    ReplyDelete
  4. ms. oy@,

    okie dokie i will. you will be around still right this coming week? we can do dinner one of the days k.. i'll buzz you. can pass you the songs plus the brooch too... ;)

    a.z.i.d.i,

    ohh its ok.. as long as i get to have it at the end of the day :)

    farina,

    ok thanks.. :) i value a comment from someone who knows me like you to critic me rather than those who does not even know me, and does not have the courtesy to let me know his / her name. period.

    ReplyDelete