Pages

Sunday, 1 June 2008

The one with.. jom heboh 2008 =)

Jom Jom Jom Jom... Jom heboh heboh~* Hehehe.

Malas nak type banyak, just got home and settled down -- feeling a bit tired now. Especially with the thought that tomorrow is Monday.. *siGh* I wish for a longer weekend! (Who doesn't?)

So alritey, just enjoy the pictures la k!

True enough, staying at home and watching it on telly is far better. But still I beg to differ -- it's the time spent with the company that really matters.. =)

Nitey nite peeps.

12 comments:

  1. ala...tak ajak aku.. =(

    ReplyDelete
  2. boleh la blah kan... ko melepek kat depan tv tuh pastu sambung naik atas smp besok pagi. heh. camno nak ajak. doink.

    ReplyDelete
  3. makk aih .. rajin btol kau berasak g jom heboh ..
    baik g tgk superhero lg ..
    ghaghaghagha

    ReplyDelete
  4. its the company that matters!!!!

    =)

    ReplyDelete
  5. a ah la wei aku tak tau la nape after makan nasik lemak pagi tu aku rase ngantuk sampai pagi esok...mungkin menyesal makan byk!

    tapi pagi tadi aku segar, siap shampoo rambut, makan nasi lemak (again!) sambil tgk the simpson....! hehehehe

    ReplyDelete
  6. hoho aku makan nasik lemak tuh mlm tadi, tapi sesuap je la.. pedas nak mampuihhhhh.

    ohh ko bangun awal ker.. mesti ko basuh pinggan kan, padan la aku tengok clear jer sink tuh pagi tadi... baguih dok ada la kau nih.

    weh ko banyak cashew nuts bile nak belanje..

    ReplyDelete
  7. lia g jom heboh...waw...

    eh nie baru nyer sure heboh? kat mana?

    ReplyDelete
  8. nak nyembang family gi tempat lain... or maybe leh bukak lg satu blog

    syuh~ syuh~

    ReplyDelete
  9. sambal pedas la best!
    tu kebetulan je aku rajin kalau tak aku tak jenguk pun dapur..

    weh cashew the nut aku takde ar,..bulan ni aku saving byk...

    eh eh sOulz ni sibuk je.ee tak saba nak pegi Bali...ko saba tak? tapi betul ke aku kene tido ngan mak ko?ish kene control ke?

    ni nak sambung citer...
    pagi tadi kan aku bgn awal siap masak megi ngan telur...jimat tak payah beli breakfast...
    ko sbenanye pagi2 nak bgn kul brape?slalu tak set alarm aku akan kejut sekitar 7:30 waktu untuk berjalan ke LRT....hehe minyak akan naik, mehle join aku naik ketapi

    ReplyDelete
  10. Lia darling,

    Sila la jawap tag, anada telah di tag. Please refer to -->
    http://ziemohdghani.blogspot.com/2008/06/i-have-been-tagged-by-zue7-things.html

    ReplyDelete
  11. yes, its the company that mattered most. regardless which hell you left stranded in.

    ReplyDelete
  12. Hmm.. this reply is rather late but heck here goes.

    Zie,
    It's the 2008 jom heboh, the one yang i went was at bukit jalil.

    Yeah will do the tag, soon. :)

    s0ulz,
    hahahaha.. sian si (perasan)cantik..

    si (perasan) cantik,
    by the time aku nak reply msg ko, your story mory is kinda basi masi already... so, ape2 je lah labuuuu.. :P

    abby,
    exactly! i mean, it's with his mom and the 2 lil sisters... :)

    ReplyDelete