Pages

Thursday, 8 February 2007

The one with... me in the moody mode

yes, the moody switch has just been turned on, by its own. and i’m trying my best to switch it off. (myself to repeat: yes, i am in complete control of myself).

huhu.

kenape ek moody?

mungkin sebab…

  • rimas with the fact work has not been progressing very well lately..? ade jer hiccups along the way, haihhhh.. ; OR
  • panic sebab hasn’t prepared for my toastmaster speech this coming 28th February?; OR
  • worrying too much on what people has got to say about tomorrow’s department trip to Kuantan? (i’m organizing it together with another colleague of mine – by force, that is); OR
  • risau about my sister in Jakarta? (latest i heard from her via my mother, she was all fine and banjir dah start surut and that the Malaysian students are well taken care off, but still…risau). OR
mungkin kah sebab…

  • tak tengok the Holiday lagi?? :P OR
  • semalam tertengok berita ade issue pasal restoran mamak nak charge the patrons for their toilet? (an utter absurd, duh!) OR
  • officemate lupe nak bawak desperate hsewives season 3 & ANTM cycle 7 for me to save into my external hard drive? OR
mungkin kah obviously sebab its about the time of the month? OR

kesemua di atas??? :P

talking about moody, i am so irritated by my own piece of junk now >:-I

i am bugged by my own self. huhu. S.O.S

12 comments:

  1. yeahhh..

    we all go through that once in a while.. i was like that last week.. sampai ajib naik fed-up becos I got angry over the tiniest bit..i realized that i was being bossy and irritating but still thought i was not wrong..

    hehehehe...

    ReplyDelete
  2. i guess its not "once in a while" its actually "once for the whole week every single month.."
    hahahaha~

    biasa laa tuh... kejadian alam... nk buat camne...

    =)

    ReplyDelete
  3. wahhh.. kejadian alam huh??

    nice phrase..should tell ajib about this... hehehehe...

    he says girls yang go moody every month are impossibly absurd, blaming the nature for their sick moodiness...

    we cant help ourselves, y'know..

    betul tak che lilia??

    ReplyDelete
  4. bertenang tuan tuan dan puan puan... :P

    cik tina,
    i couldnt agree more with you. yeah girls rules~!!

    encik soulz,
    you are doing better and better and better during that particular, well, according to you, "once for the whole week every single month..".. keep it up! mwahsss ;)

    ReplyDelete
  5. hurm .... mungkinkah all the above?

    cik puan dan encik tuan, sememangnya saya pernah mandengar testimoni dari seorang lelaki cina yang sudah tua berkata, "I am always amazed on how women tolerate pain, they can still go on while lots of blood coming from their body for a whole week. We men can just whine and die lorr".

    maka, takkan lah nak tahan kerenah pun takleh when we all tahan having blood pouring out from our body one whole week? (owh, adakah ini statement sexist yang ditujukan kepada kaum lelaki di mana wakil nya adalah encik kerol sahaja yang hadir di petak komen ini? heh. no offence tau. its a general complaint, I mean, COMMENT)

    ReplyDelete
  6. SILENCE!!! (ala-ala hakim dlm mahkamah.. <= tina psiko!!)

    saya bersetuju benar dengan abby.. tatkala darah mengalir dengan dasyatnya dari tubuh badan kita yang comel-lote ini, adakah lelaki tidak mampu untuk melayan karenah kita yang tak lah sebrutal mana?

    padahal kita terpaksa melayan mereka yang selalu tidak menepati masa, suka main video game dan lepak dengan kawan-kawan kat kedai mamak smpai pukul 2pagi dan selalu tidak prihatin dengan keadaan emosi kita?????

    ini tidak adill!!!! (ala-ala abdul wahid dlm 3 abdul)

    lalalalalalala....

    ReplyDelete
  7. saya tahu ini lari daripada topik.

    tetapi ketika tina menjerit "SILENCE", saya bayangkan tina pakai itu hakim punya rambut putih ropol gulung gulung tuh. Terus tak juhi chawla. hahahaha.

    ReplyDelete
  8. wahhhhh...

    rambut putih ropol2????

    neh-hiiii neh-hiii..... (ala2 juhi chawla..)

    hehehehehe..

    ReplyDelete
  9. hahahaha... totally crazy!!!

    is it getting hot in here... or its only me =P

    hey,
    3 vs 1 ... "ini tidak adill!!!! "(tina i need to borrow ur quote but plz no wig okey =P)

    i need to find backup for this matter..

    ReplyDelete
  10. heheheh..

    this piece is totally hot, hands down to lilia... me amat suka when it comes to topics which questions the equal rights between sexes.. am very sexist, hahahaha...

    ehh kerol,

    wig itu yg sgt sexyyy okehhh..

    hehehehehe...

    ReplyDelete
  11. wow, baru 3 hari tak check blog, dah ade 10 comments? hahaha record baru nih.. (yeah abby & tina, i know i can never beat you guys, but give a break will ya? :P )

    anyways, ini topik kalu, mau diskusi panjang2, tabley blah jugaaa.. pasai ini topik, sangat subjektif..

    so i rest my case. tirima kasih same itu pendapatan dari incik soulz (satu2 nye wakil dari kaum adam, tepuk sikit!! clap3 ) and cik tina & abby (girl power! :P ).

    lets move on !!! :)

    ReplyDelete
  12. alaaaa...

    saya amat menyukai topikk ini.. baru nak buli lu punya boifren.. hehehehe...

    ReplyDelete